"Passie voor het creƫren van

 ruimte en sfeer."

WONING

Een woning is voor ons meer dan een stapel stenen. Het vormt een combinatie van ruimten die aan elkaar geschakeld zijn. Deze combinaties onderling en de verbindingen met de buitenruimtes geven een gebouw karakter.

 

Een gebouw moet persoonlijkheid van de opdrachtgever(s) weerspiegelen.

Zo kan het een geborgen uitstraling hebben, of juist open & uitbundig. Een plaats voor rust en geborgenheid. Een plaats voor de toekomst of een herinnering naar het verleden. Robuust of juist fragiel. Een bonte aankleding of minimalistisch.

 

Samen met u zoeken naar deze juiste combinatie van ruimtes en   de juiste uitstraling staan bij ons centraal. Bij onze zoektocht naar de juiste oplossing zetten wij alle middelen in om onze creativiteit te laten zien. Dit gebeurt in eerste instantie met tekeningen & schetsen, maar ook maquettes en 3D-modellen kunnen hierin meegenomen worden.

 

Een goed vertrekpunt zijn referenties van panden waarvan u zelf onder de indruk bent. Aansluitend wordt een Programma van Eisen (PvE) opgesteld van de benodigde ruimten.

 

Met deze informatie kan een eerste schetsontwerp worden opgesteld. We onderzoeken samen met u verschillende mogelijkheden waarmee we uiteindelijk tot een aansprekend en verrassend uniek ontwerp komen.

 

 

 

 

CONTACT

ing J.J. Geleijnse Teken- & Adviesbureau

Koning Willem III weg 31

3151 HJ Hoek van Holland

 

E : jan@tekenbureau.nl

T : 06-43.100.390