"Passie voor het creëren van

 ruimte en sfeer."

OMGEVINGSVERGUNNING

Wanneer u meer ruimte in uw pand wilt creëren, kan dit bijvoorbeeld door een uitbouw, een dakkapel of een dakopbouw. Hiervoor heeft u in de meeste gevallen een omgevingsvergunning nodig. Hetzelfde geldt ook voor een garage of carport. Bij het omgevingsloket kunt u een vergunningscheck doen om te kijken of u een omgevingsvergunning nodig hebt. Het is verstandig om dit altijd nog even te checken bij de gemeente zelf. Zo komt u tijdens de uitvoering niet voor onaangename verrassingen te staan. Neem contact met ons op voor meer informatie of als u vragen heeft over uw eigen situatie.

 

ing .J.J. Geleijnse Teken & adviesbureau adviseert en denkt met u mee.

Door middel van een schetsontwerp kunnen uw ideeën op papier worden uitgebeeld. Vervolgens wordt het schetsontwerp voorgelegd aan de gemeente & welstandscommissie. Op deze manier wordt de vergunning aanvraag in werking gesteld.

 

Krijgt het ontwerp een positief advies dan worden de resterende tekeningen en berekeningen gemaakt en ingediend. Wij fungeren als gemachtigde zodat alle communicatie via ons verloopt en dat is wel zo gemakkelijk voor u.

 

 

 

 

CONTACT

ing J.J. Geleijnse Teken- & Adviesbureau

Koning Willem III weg 31

3151 HJ Hoek van Holland

 

E : jan@tekenbureau.nl

T : 06-43.100.390