"Passie voor het creëren van

 ruimte en sfeer."

BOUWKOSTEN

Wat kost een nieuwbouwplan per m3?

Een vraag die vaak gesteld wordt. De zoektocht richt zich vaak op kengetallen, zoals de prijs per m3. Veel mensen worden om de tuin geleid door die kengetallen. Opdrachtgevers die met de eerste ideeën bezig zijn laten zich soms verleiden tot de laagste kengetallen. Hoe lager de prijs per m3 hoe beter lijkt het wel. Helaas komen deze opdrachtgevers zichzelf in een later moment van het bouwtraject weer tegen, zeker als de aannemer zijn aannemersbegroting op tafel legt. De werkelijke bouwofferte.

 

Einde van de voorstelling, met de aannemersbegroting liggen de harde cijfers op tafel. En neem van ons aan: “er bestaan geen aannemers die een zak met geld meebrengen”. Net als in de supermarkt moet je gewoon alles betalen wat je in je mandje hebt liggen.

 

Op z’n moment is het goed om een onafhankelijk adviseur te hebben die een ruime ervaring heeft in het realiseren van projecten. Of ze nu groot of klein zijn. Door kennis uit recente projecten in te zetten kan een juiste begroting opgesteld worden. Zo krijgt u inzicht in uw projectkosten en budget.

 

Wij hebben kennis van lokale aannemers, controleren offertes & begrotingen voor u. Wij kunnen u bijstaan bij het voeren van de onderhandelingen.

 

 

 

 

CONTACT

ing J.J. Geleijnse Teken- & Adviesbureau

Koning Willem III weg 31

3151 HJ Hoek van Holland

 

E : jan@tekenbureau.nl

T : 06-43.100.390